Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Bloemen vandaag bezorgen? Dat kan!

Het kan iedereen overkomen: Een verjaardag vergeten of een last-minute gelegenheid waar toch wel een boeket bloemen bij hoort. Er is geen tijd om naar de winkel te gaan, toch zou u graag bloemen bestellen. Dan is het goed om te weten dat bloemen vandaag bezorgen mogelijk is. Een vers boeket van een florist die met zorg verse bloemen vandaag aflevert. Hoe dit werkt en tot welke tijd u kunt bestellen leest u op deze pagina.

Bloemen bezorgen op dezelfde dag?

Er komen steeds meer webshops bij, waarvan een toenemend aantal bekende winkels de volgende dag al kunnen leveren. Denk aan koelkasten, televisies of een splinternieuwe fiets. Klikken, betalen en de volgende dag genieten. Bij bloemstukken werkt het toch iets anders. Dit zijn geen producten die klaar liggen op het schap tot een klant een bestelling plaatst. Een mooie boeket bloemen wordt op aanvraag samengesteld met verse bloemen. Toch is het mogelijk om bloemen vandaag te bezorgen bij u in de omgeving mits u voor 13.00 bestelt. Bloemist de Lange regelt het voor u!

Boeketten voor iedere gelegenheid

Eigenlijk is het niet zo vreemd dat een bloemenwinkel in staat is om bloemen vandaag nog te bezorgen. U kunt namelijk ook zelf bij Bloemist de Lange in Leiden binnenstappen en een boeket kiezen. Dan wordt er voor uw ogen een prachtige bos bloemen samengesteld voor een verjaardag, bruidswerk of voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Via internet werkt dit eigenlijk hetzelfde. U plaatst een bestelling en de bloemist gaat direct aan de slag. Als het boeket gereed is zal deze zo snel mogelijk bij de ontvanger bezorgd worden. Het verschil is dat u het boeket niet zelf hoeft op te halen en bezorgen, dit wordt allemaal voor de klant geregeld.

Bloemen vandaag bezorgenWaarom bloemen vandaag laten bezorgen?

Het is mogelijk dat u een verjaardag bent vergeten en er op het laatste moment achter komt. Wellicht bent u op het werk en niet in staat nog even langs te rijden bij de bloemist. Het is ook mogelijk dat u in het buitenland bent en daarom niet persoonlijk de bloemen kan overhandigen. Als iemand plotseling opgenomen wordt in het ziekenhuis is het misschien niet een goed idee om direct langs te gaan, een mooi bloemstukje laten bezorgen is dan wel een mooi en persoonlijk gebaar. Kortom, er zijn volop redenen om snel een plukboeket online te bestellen en bezorgen.

Vertrouw op de lokale bloemist

Het is uiteraard niet mogelijk om dezelfde dag een bos bloemen te laten bezorgen in Leeuwarden door een bloemenzaak in Maastricht. Daarom bestelt u direct bij uw vertrouwde adres in Leiden. Bloemist de Lange zal vervolgens het boeket samenstellen en de bezorging voor u regelen. Dit is mogelijk in zowel Leiden als randgemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Het wordt u niet alleen makkelijk gemaakt, het is ook nog eens voordelig. U kunt namelijk boeketten online bestellen en gratis laten bezorgen in de regio. Dat zal een verrassing zijn als een boeket met felicitaties verschijnt bij uw ouders in Leiden terwijl u zelf in het vliegtuig naar New York zit! Laat uw bloemen vandaag bezorgen met versgarantie.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0