Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Gratis bloemen bezorgen

Wilt u boeketten online bestellen en gratis laten bezorgen? Het is enorm praktisch om via internet boeketten te bestellen, zeker als u er geen extra kosten voor hoeft te maken. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch is het mogelijk. Op deze pagina leggen we uit hoe dit werkt. Wilt u graag dat uw bloemen gratis bezorgd worden? Bloemist de Lange maakt het mogelijk!

Gratis bloemen bezorgen in Leiden en omgeving

Kent u de bloemstukken van Bloemist de Lange al? Inwoners van Leiden weten al jaren dat ze hier moeten zijn voor het gezellige personeel en de mooie boeketten die ze ter plekke laten samenstellen. De vriendelijke prijzen zijn dan mooi meegenomen. Wanneer u buiten de stad woont komt het niet altijd uit om even langs te wippen, dan is het heel goed om te weten dat het ook mogelijk is om online te bestellen. We zullen vervolgens de bloemen gratis bezorgen bij u thuis of een ander adres van uw keuze. Dit is mogelijk in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Wat kunt zoal bestellen? Wat dacht u van:

En nog veel meer! De afbeeldingen op de website geven een goede indruk van het boeket, eenmaal bezorgt zal de ontvanger er lang van genieten!

Geen kleine lettertjes in de webshop

Bloemen bezorgen zonder verzendkosten betekent dat u direct weet wat de totale kosten zijn. Dat is wel zo eerlijk, hoe vaak heeft u meegemaakt dat de prijs bij het afrekenen door allerlei extra kosten toch onverwacht hoog uitvalt? Dit is een bekende marketing truc. U wilt bijvoorbeeld een plukboeket online bestellen en bezorgen. U besteedt tijd in de webshop, vult alles netjes in en dan komen de verborgen kosten. Op dit moment is de betaling nog slechts één klik verwijderd, u heeft al wel veel handelingen uit moeten voeren. De kans dat u de bestelling afbreekt is dan klein. Zo weten bedrijven heel slim in te spelen op het gedrag van klanten. Bestelt u niet liever bij een florist die eerlijke prijzen hanteert voor bloemstukken met bezorging?

Hoe kunnen bloemen gratis bezorgd worden?

Gratis bloemen bezorgen betekent dat alle kosten inbegrepen zijn. Uiteraard is de bezorging niet zonder kosten. Er is personeel voor nodig, een geschikt voertuig en materialen om de boeketten ongeschonden van de winkel naar de klant te brengen. Feit is dat er meer kosten zijn dan alleen de bloemen en het werk van de bloemist. Er is een kweker, de oogst wordt geveild, de bloemen worden bezorgd bij de lokale specialist die ze vervolgens tot een mooi boeket maakt. Dan volgt het transport en uiteindelijke levering. Het is mogelijk om iedere kostenpost uit te splitsen maar u betaalt uiteindelijk toch de totale prijs. En dan zijn er ook nog de kosten voor veilig online betalen. Dit gaat via een derde partij die ervoor zorgt dat u zonder zorgen de transactie kunt voltooien.

U kunt tijd en moeite besparen. Laat uw bloemen bezorgen zonder verzendkosten bij de bloemenwinkel in Leiden met bezorging in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0