Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Verras uw secretaresse met een prachtig boeket van Bloemist de Lange Leiden

Spreek met een prachtige bos bloemen de waardering uit naar uw secretaresse. Bestel gemakkelijk via de webshop, ook op factuur is mogelijk!

Secretaressedag is een jaarlijkse viering waarbij de inzet en prestaties van secretaresses en andere administratieve professionals in organisaties worden erkend en gewaardeerd. Het valt altijd op de derde donderdag van april en dit jaar viel het op 20 april. Het is een perfecte gelegenheid om je waardering te tonen aan je secretaresse voor haar harde werk en toewijding gedurende het hele jaar. En wat is er nou een betere manier om dit te doen dan door middel van bloemen?

Bloemen zijn een klassieke manier om je dankbaarheid en waardering te tonen en zijn geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Ze kunnen variëren van traditionele rozen tot meer ongebruikelijke bloemen zoals orchideeën en anjers. Maar waarom zou je je bloemen bestellen bij Bloemist de Lange?

Ten eerste heeft Bloemist de Lange een breed scala aan prachtige bloemstukken om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig boeket of een uitgebreid arrangement, je vindt het allemaal bij Bloemist de Lange. Bovendien bieden ze een uitstekende klantenservice en zijn ze altijd bereid om te helpen bij het kiezen van het perfecte boeket voor je secretaresse.

Een ander voordeel van het bestellen bij Bloemist de Lange is de kwaliteit van hun bloemen. Ze werken alleen met de beste bloemen en materialen om ervoor te zorgen dat elk boeket er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Dit betekent dat je secretaresse nog dagenlang van haar prachtige bloemen kan genieten en zich herinnert dat ze gewaardeerd wordt.

Bovendien biedt Bloemist de Lange een snelle en efficiënte bezorgservice. Als je op korte termijn een bestelling plaatst, kan je erop vertrouwen dat de bloemen op tijd aankomen op de werkplek van je secretaresse. Dit geeft je de gemoedsrust dat je cadeau op tijd aankomt en ze de waardering krijgt die ze verdient.

Ten slotte is het bestellen bij Bloemist de Lange een duurzame keuze. Ze zijn zich bewust van de impact van hun bedrijf op het milieu en doen er alles aan om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze werken bijvoorbeeld alleen met leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

In conclusie, Secretaressedag is een belangrijke dag om je waardering te tonen aan je secretaresse voor haar inzet en prestaties gedurende het jaar. En wat is er een betere manier om dit te doen dan met een prachtig boeket bloemen? Door te bestellen bij Bloemist de Lange, heb je toegang tot een breed scala aan prachtige bloemen en arrangementen van hoge kwaliteit, uitstekende klantenservice, snelle bezorging en een duurzame aanpak. Dus waar wacht je nog op? Plaats vandaag nog je bestelling en laat je secretaresse weten hoeveel je haar waardeert.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0