Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Op zoek naar een bloemenwinkel in Leiden?

Als u deze pagina bezoekt bent u waarschijnlijk op zoek naar een bloemenwinkel in Leiden, of wellicht in de randgemeenten zoals Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude. Dan hebben we goed nieuws voor u, want Bloemist de Lange is de Euroflorist waar u niet alleen langs kunt gaan, u kunt uw bestelling ook laten bezorgen. Dat gaat razendsnel, zo is bloemen vandaag bezorgen mogelijk als u voor 13.00u bestelt. Ontdek alle diensten van de bloemenwinkel bij u in de buurt op deze pagina, of neem contact op voor meer informatie.

Snel bestellen, gratis bezorgen bij de bloemenwinkel

bloemenwinkelHet internet heeft veel zaken eenvoudiger en sneller gemaakt, toch kan producten online kopen meer tijd kosten. Niet vanwege het winkelen maar vooral de bezorging. Als u naar de bloemenwinkel gaat dan kunt u in veel gevallen het boeket direct meenemen. Als u dagen moet wachten op een boeket is het moment wellicht al voorbij. Wilt u boeketten online bestellen èn gratis laten bezorgen? Dat is in de meeste gevallen mogelijk als u de bestelling plaats voor 13.00u. De bloemist zorgt ervoor dat er snel een vers boeket wordt gemaakt, de bezorger zal vervolgens met zorg de bestelling snel leveren. Zo profiteert u alleen van de voordelen die online kopen biedt zonder de nadelen.

Bezorgkosten? Die hoeft u ook niet te betalen, alle prijzen in de webshop zijn inclusief bezorging thuis of op een ander adres in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude.

Interesse in een plukboeket?

Als u een plukboeket wilt bestellen en laten bezorgen dan staan er diverse boeketten voor u klaar in de winkel. In de webwinkel welteverstaan, uw boeket wordt vers gemaakt na bestelling. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Een plukboeket kent een grote variatie in bloemen en ook de lengte van de stengel. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

Op zoek naar een bruidsboeket?

U kunt ook bruidswerk bestellen voor een bruidspaar dat woonachtig is in regio Leiden of hier gaat trouwen. Bloemist de Jonge bezorgt namelijk niet alleen op privé adressen maar ook op de locatie waar de plechtigheid plaatsvindt. Zo kunt u vanaf iedere plek in de wereld laten zien dat u aan ze denkt, ook als u er niet bij aanwezig kunt zijn.

Ook uw uitvaart bloemist in Leiden en omgeving

Bij afscheid nemen kan een passend boeket bloemen het verdriet niet wegnemen, het kan het leed wel een beetje helpen te verzachten. U kunt online uw rouwwerk bestellen en gratis laten bezorgen in de omgeving op het moment dat u dit wenst. Dit kan u tijd en moeite besparen in een periode dat u zich liever bezighoudt met andere zaken. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u in de webshop niet alle informatie kunt vinden.

Woont u in:

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude

Dan kunt u direct bloemen bestellen voor gratis bezorging. Woont u elders? De webshop is wereldwijd beschikbaar, als u elders woonachtig bent of momenteel verblijft kunt u ook een bestelling plaatsen. Alleen het bezorgadres is dan beperkt tot bovenstaande gemeenten.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0