Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Bloemen bestellen in Leiden en omgeving

Bloemen houden van mensen, en mensen houden van bloemen. Bloemstukken zijn altijd welkom in huis en voor iedere gelegenheid. Is er iemand jarig, getrouwd of ziek geworden? Met een boeket bloemen laat u zien dat u betrokken bent. Het is tegenwoordig niet meer nodig om zelf naar de lokale florist te gaan, u kunt namelijk direct bloemen bestellen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Kom het boeket ophalen bij Bloemist de Lange of beter nog; laat de bloemen vandaag bezorgen op het gewenste adres!

Zeg het met bloemen

Wat geeft u iemand die alles al heeft? Mensen kunnen vaak zelf heel goed beslissen wat ze nodig hebben en zullen dit zelf aanschaffen. Een cadeau uitzoeken is zeker niet eenvoudig, een geschenkbon is weer een beetje onpersoonlijk. U kunt natuurlijk ook bloemen bestellen, daar is iedereen blij mee! Een beeld zegt meer dan duizend woorden, een bloem vertelt een boeiend verhaal met kleur en geur. Voor iedere gelegenheid kan de bloemist een prachtig boeket voor u samenstellen.

 

Bloemen bestellenEen lach en een traan

Bij een bruidswerk uitzoeken via de webshop krijgt u zelf al een prettig gevoel, deze feestelijke gelegenheid werkt aanstekelijk. Het is ook voor u een klein feestje om een boeket uit te zoeken dat past bij het bruidspaar, u zult er zelf ook een moment van genieten. Het ligt heel anders bij overlijden. Dit is een zware periode met veel emoties voor alle betrokkenen. U kunt online rouwwerk bestellen en gratis laten bezorgen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude. Zo kunt u op gepaste afstand toch laten zien dat u meeleeft met de nabestaanden. Wat de gelegenheid ook mag zijn, Bloemist de Lange regelt het voor u!

Een bloemstuk voor iemand die het verdient

Laten we ook één heel belangrijk persoon niet vergeten; de persoon die u dagelijks in de spiegel ziet. Wanneer heeft u voor het laatst een boeket bloemen gekregen? Als iemand het verdient bent u het zelf toch? Veel mensen zijn zoveel bezig met anderen dat ze zichzelf een beetje lijken te vergeten. Met bloemstukken kunt u de woning opfleuren, niet alleen tijdens een speciale gelegenheid maar ook gewoon omdat het leuk is. Trakteer uzelf op iets bijzonders, boeketten online bestellen en gratis bezorgen is in dit geval niet meer een complete verrassing. Toch zult u aangenaam verrast zijn door een vers boeket bloemen bij u aan de deur geleverd.

Eerste Hulp bij bloemstukken

We hebben het allemaal ooit meegemaakt, een dag dat u snel een bloemetje nodig heeft. Snel even langs het tankstation rijden in de hoop dat zij nog een aardig boeketje hebben staan met een lichte benzine lucht? Deze stress is niet meer nodig, u kunt nu een plukboeket online bestellen en laten bezorgen op ieder adres in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude. Als u voor 13.00 bestelt wordt het boeket dezelfde dag nog geleverd. Dat bespaart u weer een kaartje met “Sorry, iets te laat maar toch gefeliciteerd”. Bloemist de Lange levert Eerste Hulp bij bloemstukken, wij zullen niet verklappen wanneer u besteld heeft!

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0