Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Waar kunt u rouwwerk bestellen en gratis bezorgen?

Bloemen vertellen een verhaal en brengen emoties over die u zelf niet altijd met woorden kunt uitdrukken. Zo kunt u bloemen bestellen om de verjaardag van een persoon te vieren, om iemand die ziek is een hart onder de riem te steken, als bedankje of bij een minder plezierige gelegenheid. Voor rouwwerk kunt u terecht bij de uitvaart bloemist in Leiden die ook in Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude bezorgt. Hoe rouwwerk bestellen en gratis bezorgen werkt leggen we uit op deze pagina.

Uitvaart bloemist bij u in de buurt

Als eerste willen we u onze welgemeende condoleances overbrengen, we wensen u en alle betrokkenen veel sterkte toe in deze zware periode van rouw en verdriet. Helaas is er in de periode direct na overlijden weinig tijd om te rouwen of om tot bezinning te komen, er moet namelijk veel geregeld worden. Gelukkig staan er diverse professionals voor u klaar om te helpen waar dit mogelijk is. Bloemist de Lange is de uitvaart bloemist in Leiden en omgeving die helpt om uw lasten te verlichten. We kunnen uw verdriet niet wegnemen, we doen wel ons best om de overledene een waardig afscheid te geven.

rouwwerkRouwwerk online bestellen

Een bloemist stapt in het vak uit een interesse voor flora èn mensen, daarbij is het altijd fijn om te zien hoe mensen reageren op een mooi boeket bloemen. Wanneer er iemand komt te overlijden is dit zeker geen prettige gebeurtenis, toch realiseren we ons dat er veel kracht uitgaat van een rouwboeket. Zo kunt u zonder woorden laten zien dat de nabestaanden er niet alleen voor staan. Rouwwerk bestellen in de winkel is nooit leuk, via onze webshop proberen we om het proces wat eenvoudiger te maken.

De situatie in 2020 met Corona heeft ook impact gehad op de wijze waarop we als florist onze diensten uitvoeren. Bloemist de Lange heeft moeten constateren dat er meer vraag is naar rouwwerk in Leiden en omgeving door de pandemie. Niet alleen vanwege sterfgevallen als gevolg van COVID-19 maar ook omdat familieleden en vrienden niet altijd in persoon afscheid kunnen nemen. De vraag naar rouwboeketten en rouwwerk bestellen met gratis bezorgen is flink toegenomen. Wij dragen graag ons steentje bij om uw lasten te verlichten.

Maak het persoonlijk

In de webshop kunt boeketten online bestellen en gratis laten bezorgen, mocht u maatwerk wensen neem dan gerust even contact met ons op. U kunt ook direct kaartjes bestellen en rouwlinten met opdruk. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u ons bellen, mailen of (op afspraak) bezoeken in Leiden.

Rouwwerk bestellen en gratis bezorgen

Niet alleen kunt u online bloemen bestellen, u kunt bij Bloemist de Lange rouwwerk bestellen en gratis laten bezorgen in Leiden en omgeving. Dit is het gebied waar wij leveren:

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude

We kunnen niet alleen bezorgen op persoonlijke adressen maar ook op de locatie waar de uitvaart plaats zal vinden. Dit kan een kerk zijn, uitvaartcentrum of een crematorium. U kunt dus een bestelling plaatsen via de website met uw contactinformatie en een ander adres voor bezorging. Als u zelf niet bij de uitvaart aanwezig bent kunt u met een rouwboeket toch steun geven en uw condoleances overbrengen.

Bloemist de Lange is de rouwwerk specialist van de regio Leiden!.

Wanneer iemand komt te overlijden zitten uw gedachten heel ergens anders. Het is dan prettig om te weten dat er een specialist is voor het maken van rouwwerk. Bloemist de Lange houdt rekening met uw wensen en zal deze zo goed mogelijk uitvoeren voor een waardig afscheid.

In de webshop is een klein assortiment te vinden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Echter kunt u altijd even langskomen in de winkel aan de Herenstraat 45, Leiden zodat we u op weg kunnen helpen bij het vinden van een passend rouwwerk.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe!

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0