Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Uw uitvaart bloemist in Leiden en omgeving

Als u deze pagina bezoekt dan willen we u condoleren met uw verlies. U kunt bij Bloemist de Lange niet alleen bloemen bestellen voor leuke gelegenheden, we zorgen dat u ook in tijden van rouw kunt rekenen op onze expertise als uitvaart bloemist in Leiden. U kunt in de webshop rouwwerk bestellen en gratis laten bezorgen zodat u niet meer tijd hoeft te besteden aan deze handelingen dan strikt noodzakelijk is. Met bloemen zegt u meer dan met woorden valt uit te drukken.

Wat is een uitvaart bloemist?

Een uitvaart bloemist is een bloemenwinkel die naast standaard boeketten ook rouwwerk kan verzorgen. Dit zijn bloemstukken die specifiek ontworpen zijn om een geliefd persoon de laatste eer te bewijzen. Op onze website bieden we veel opties variërend van een bescheiden boeket voor een schappelijke prijs tot aan grote bloemstukken die u individueel of als groep kunt aanbieden. Uiteraard levert de uitvaart bloemist ook rouwkaarten als bijlage of een lint met een persoonlijke boodschap.

Lokale uitvaart bloemist voor de regio

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot een webshop. Bloemist de Lange is bereikbaar per telefoon, e-mail maar ook als bloemenwinkel in Leiden. Het betreft dan ook zeker niet een onpersoonlijke webshop maar een lokale winkel met personeelsleden die klaar staan voor alle klanten. Via internet maken we het proces eenvoudiger, uiteraard staat onze deur open voor een meer persoonlijke benadering.

Bestel verse bloemen online met gratis bezorging

Op het plaatje zien de bloemstukken er altijd prachtig uit, onze specialisten zorgen ervoor dat de realiteit niet alleen voldoet aan uw verwachtingen maar deze overtreft. In het echt, in drie dimensies komt de ware schoonheid van een rouwboeket pas echt tot zijn recht, toch hopen we dat de afbeeldingen een duidelijk beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u moeite om een passende keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw uitvaart bloemist in Leiden

Bloemist de Lange is de uitvaart bloemist en ondertussen een bekende florist in Leiden en omgeving. Wist u dat we gratis bloemen bezorgen in de regio? We behandelen rouwwerk met de hoogste prioriteit omdat deze boeketten doorgaans snel geleverd moeten worden. U kunt aan ons het gewenste adres doorgeven, dit kan naast uw adres ook het adres van de ontvanger zijn, een uitvaartcentrum, crematorium of kerk in deze gemeenten:

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude

We bezorgen rouwboeketten gratis in de regio Leiden op de gewenste dag. Als u specifieke informatie van de uitvaartmaatschappij heeft ontvangen kunnen we daar onze planning op baseren. Daarnaast denken we ook graag mee over de gewenste tekst op het lint of een begeleidende kaart met persoonlijke boodschap.

Compleet ontzorgt bij overlijden

Er komt veel af op de nabestaanden wanneer iemand komt te overlijden. Wij helpen graag om de druk iets te verlichten door het bestellen van rouwwerk inclusief bezorging eenvoudiger te maken. Zo kunt u, de familie en vrienden op een goede wijze afscheid nemen van een dierbaar persoon en u bezighouden met het rouwproces. We wensen u veel sterkte toe in deze periode en onthoud dat we voor u klaar staan als uitvaart bloemist in Leiden.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0