Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Pluk de dag, pluk een bloem. Waarom zou je een plant bestellen die morgen in huis is? Doe rustig aan, het lijkt alsof we met z’n allen steeds meer gehaast zijn. Toch is ‘carpe diem’ een Latijns spreekwoord waaruit blijkt dat we al eeuwenlang prijs stellen op snelheid. Bloemen bezorgen vandaag of morgen vormt hierop geen uitzondering. Sterker nog; het zijn juist bloemen en planten waar je haast mee wilt maken. Waarom dit zo is en hoe de bloemist in Leiden morgen kan bezorgen door heel Nederland lees je op deze pagina.

Plant bestellen morgen in huis

Dichter Horatius staat vooral bekend om de woorden ‘carpe diem’ wat letterlijk vertaald ‘pluk de dag’ betekent. Hij verwees hiermee naar bloemen die slechts kort bloeien. Het was een metafoor waarmee hij wilde aangeven dat je niet tot morgen moet wachten op iets dat je vandaag kunt doen. Horatius was een epicurist, iemand die van mening is dat de tijd op aarde zo kort is dat je niet moet wachten om je dromen waar te maken. Het is een sentiment dat nog steeds gehoord wordt, al leeft lang niet iedereen naar deze maatstaf. Wat heeft dit te maken met een plant bestellen die morgen in huis is?

Verstuur een plant of bloemetje per post

Er wordt regelmatig beweerd dat jongeren ongeduldig zijn en geen geduld op kunnen brengen. Dit is trouwens dezelfde kritiek op jongeren die onze ouders, grootouders en de generaties daarvoor hadden. Je kunt nu een plantje of bloemetje versturen per post dat morgen arriveert bij de ontvanger elders in het land. Dat heeft niet altijd te maken met ongeduldigheid, misschien had je niet eerder in de gaten dat je vriend jarig was of dat het morgen secretaressedag is. Als Horatius het een goed idee vindt wie zijn wij dan om dit tegen te spreken?

Vandaag bloemen laten bezorgen

Het kan nog sneller zelfs. Als je in Leiden of randgemeenten woont dan is bloemen bezorgen op dezelfde dag al mogelijk. Dat gaat nog sneller dan wanneer je zelf naar de bloemenwinkel gaat om later die dag het boeket af te leveren. Als je in het Zuiden, Oosten of Noorden van Nederland woont dan maak je gebruik van de bloemenservice in Nederland die Bloemist de Lange aanbiedt. Bestel heel eenvoudig online en dezelfde dag wordt een vers boeket bezorgd aan huis. Zo geef je iemand die op flinke afstand van je woont toch snel een grote bos bloemen. Waarom niet morgen of volgende week? Carpe diem, daarom!

Stel niet uit tot morgen…

…wat je vandaag kunt doen. Auteurs van het kaliber Shakespeare en Couperus zouden ook hun duit in het zakje doen door het ‘pluk de dag’ sentiment in hun werk op te nemen. Als florist is het de uitdaging om klanten steeds beter te bedienen en maatwerk te leveren. Zoals Fleurop bezorgen bloemstukken verzendt zorgt bloemist de Lange eveneens voor een landelijke dekking en maatwerk dienstverlening. Kom langs in de winkel of neem een kijkje in de webshop en bestel bijvoorbeeld een boeket topbloemen voor een verjaardag. Of gewoon omdat het vandaag de perfecte dag is voor een verrassing!

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0