Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Wat is er nou een mooier geschenk dan een grote bos bloemen? Als je iemand echt wilt verrassen dan kun je rekenen op de bloemist in Leiden om een prachtig boeket samen te stellen. Ook als je niet in de buurt woont dan ben je welkom in de webshop. De afbeeldingen op de site zijn natuurlijk niet op ware grootte, je krijgt wel een goede impressie van het resultaat. Toch is er meer dan kwantiteit, de kwaliteit van een boeket bloemen is natuurlijk ook van belang. Hoe komt het eigenlijk dat een grote bos bloemen soms goedkoper is dan een klein boeket? Dat en meer leggen we uit op deze pagina.

Zeg het met een grote bos bloemen

De slogan “zeg het met bloemen” bestaat al sinds 1917. Toen kwam de Amerikaanse vereniging van bloemisten met “say it with flowers”. Je hebt weinig woorden nodig als je een grote bos bloemen aan iemand geeft. Een andere bekende slogan is “bloemen houden van mensen”. Die werd rond 1970 bedacht door het Bloemenbureau Holland. Dit is onafhankelijke stichting die de bloemenservice in Nederland promoot. Het zijn beide krachtige slogans die de band tussen de natuur en mensen benadrukt.

Groter is niet altijd beter

Soms lijkt het een strijd te zijn tussen genodigden om een zo groot mogelijke bos bloemen te geven om iemand in het zonnetje te zetten. Iedereen wil een bos topbloemen op een verjaardag schenken waar nog lang over gesproken wordt. En dan komt er iemand met een klein boeket dat direct de show steelt. Hoe is dat mogelijk? De liefde gaat twee kanten uit. Als jij net zo van bloemen houdt als zij van mensen houden, dan zie je dat aan de keuze van het boeket. Bij een bloemetje versturen per post is het goed om even het lijstje boeketten in de webshop door te nemen tot je dat “aha!” moment beleeft. Dát is het boeket voor de jarige Job of voor je assistent tijdens secretaressedag.

Meer bloemen voor minder geld

Hoe is het eigenlijk mogelijk dat je bij de florist een grote bos bloemen kunt kopen voor dezelfde prijs als een klein boeketje? Dat heeft vooral te maken met het soort bloemen en de samenstelling van het boeket. Zo zullen groene bladeren het geheel meer volume geven terwijl de kosten lager uitvallen. Sommige bloemen zijn duurder dan andere en met takken en andere decoraties kun je een boeket groot maken terwijl de prijs meevalt. Bij bloemen bezorgen is een grote bos natuurlijk indrukwekkend om te zien. Je ziet echter wel het verschil tussen een kleine bos verse bloemen en een grote bos verlepte treurwilgen. Daarom garandeert Bloemist de Lange dat een bos bloemen bezorgen vandaag absoluut vers is.

Bloemen service door heel Nederland

Of het nu een enorm boeket of een elegant bloemetje is, door heel Nederland kun je een plant bestellen die morgen in huis is. Hoe is dat mogelijk met een bloemist in Leiden? Omdat er wordt samenwerkt met bloemisten door heel Nederland net zoals bijvoorbeeld Fleurop bezorgen. Zo is het mogelijk om een vers boeket de volgende dag of zelfs vandaag al te bezorgen. Bekijk direct het aanbod in de webshop of kom even langs in Leiden.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0