Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Wat een bibliotheek vol met boeken voor één persoon betekent, is een bloemenzaak vol geurige en kleurige bloemen voor een ander. Een winkel om vaak terug te keren, een grote bos bloemen uit te zoeken voor thuis of als geschenk. Een boeket via internet uitzoeken aan de hand van mooie foto’s is ook een optie. Je laat dan Fleurop bezorgen in de gemeente waar de bestelling geleverd moet worden. Wist je dat de bloemist in Leiden ook door heel Nederland levert? Daar fleur je zeker van op!

Moet je bloemen eerst zelf zien?

Het is voor veel mensen een gewoonte om eerst in de winkel te kijken of een product in orde is. Zeker bij verswaren wil je zelf de keuze maken. Bloemen zijn vergankelijk, het zou natuurlijk heel jammer zijn als je een boeket laat bezorgen dat meer op een treurwilg lijkt als het de ontvanger bereikt. Toch is dit niet echt iets om je druk over te maken. Bloemist de Lange uit Leiden is een voorbeeld van een florist waar je in de zaak zelf een boeket uitzoekt. Het is tevens mogelijk om online te bestellen. De kwaliteit doet echt niet onder voor elkaar, het is puur vertrouwen in jouw lokale bloemenzaak.

Hoe werkt Fleurop bezorgen?

Er zijn meerdere websites die bloemen aan huis leveren door heel Nederland. Zo is er Fleurop, zij bezorgen vanuit lokale filialen met een webshop die centraal geregeld wordt. Je bestelt een standaard boeket, aangesloten bloemisten zullen deze lokaal maken en zorg dragen voor de levering. Bloemist de Lange heeft één locatie in Leiden aan de Herenstraat 45. Als je in de omgeving woont dan ben je er zo. Als je in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude woont dan is bloemen bezorgen vandaag al mogelijk! Hoe werkt het als je niet in de buurt woont? Dan bestel je eenvoudig via de website.

Daar besteld, hier geleverd

Je hoeft niet in Leiden te wonen om hier een bestelling te plaatsen. Een bloemetje versturen per post is ook mogelijk. Of beter gezegd bestel je via de webshop vanuit iedere locatie ter wereld en kies je voor bezorging in Leiden of omgeving. De foto’s geven een goede illustratie van wat het resultaat wordt. De bedankjes van de ontvanger bewijzen dat het resultaat alle verwachtingen inlost! Zo wordt mooie bloemen bezorgen heel eenvoudig!

Hier besteld, daar geleverd

Andersom is ook mogelijk dankzij de bloemenservice in Nederland. Kies jouw boeket gewoon uit bij Bloemist de Lange in Leiden en ze verzorgen de levering door het hele land. Wees gerust, het boeket wordt niet opgevouwen in een kartonnen doosje, net als bij Fleurop bezorgen wordt er gebruik gemaakt van een breed netwerk aan collega’s door het land. Zo ontvangt jouw verre vriend een bos topbloemen voor een verjaardag. Ook als jij er alleen via chat bij kunt zijn.

Gemak dient de mens, in Leiden een plant bestellen en morgen in huis op een adres in Amsterdam is geen enkel probleem meer. Dit verlaagt de drempel om even iemand een complimentje te geven of te bedanken voor alle goede zorgen. Voor secretaressedag bijvoorbeeld of gewoon omdat iemand het verdiend heeft. Wie ga jij verrassen met een bijzonder boeket ‘uit Leiden’?

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0