Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Als iemand terugkeert uit het ziekenhuis dan wil je deze persoon wel even in de watten leggen natuurlijk. Of je vergeet even dat secretaressedag toch echt vandaag is en niet volgende week. Wat ga je doen? Bloemist de Lange heeft een oplossing voor iedereen in Leiden en omgeving; bloemen bezorgen vandaag. Bestel voor 13.00 uur in de middag en niemand weet dat jij ‘de grote dag’ eigenlijk even vergeten was!

Eerste Hulp Na Ongelukken

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. Dan is de nood het hoogst en bieden hulpverleners ondersteuning. Pleisters plakken, verband aanleggen of soms is er zelfs reanimatie nodig. Als vriend of familielid sta je hulpeloos aan de zijlijn, of toch niet? Onderschat de helende werking van een grote bos bloemen niet, daarmee zorg je voor een glimlach en een warm gevoel na de eerste hulp! Door snel te werken en goed te communiceren is bloemen bezorgen vandaag een optie. Je hoeft er niet eens de bloemist voor te bezoeken want online bestellen is ook mogelijk.

Hoe werkt vandaag bloemen bezorgen?

Bloemist de Lange is een florist met een bloemenzaak in Leiden. Als je voor 13.00 bestelt dan ontvang je de bestelling niet alleen in deze stad maar ook in:

  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude

Dat is nog niet alles want het is eveneens mogelijk om gebruik te maken van de bloemenservice Nederland. Dit betekent dat jouw gewenste boeket door het hele land wordt bezorgd. Dit is niet altijd op dezelfde dag mogelijk. Wil je een plant bestellen die morgen in huis is? Grote kans dat het via de winkel of webshop te regelen is! Als je nog vragen hebt over bestellen en bezorgen neem dan gerust even contact op.

Ook voor bloemenliefhebbers buiten Leiden

Bloemist de Lange mag dan in Leiden gevestigd zijn, bloemen bezorgen is mogelijk door heel Nederland. Dit kan op meerdere manieren. Zo kunnen mensen die in de buurt wonen even langswippen en ter plekke een bestelling doorgeven, daarnaast kun je eenvoudig online je bestelling plaatsen. Is de foto in de webshop daadwerkelijk het boeket dat jij of een andere ontvanger thuis geleverd krijgt? Nee, maar het boeket komt wel overeen met dit ontwerp. Net zoals met bijvoorbeeld Fleurop bezorgen het geval is kan het zijn dat bepaalde bloemen niet in een seizoen leverbaar zijn. Dan kiest de bloemschikker voor een alternatief dat het beste past bij de gekozen stijl. Je weet dus zeker dat het boeket bloemen in perfecte staat zal arriveren bij de ontvanger.

Passen bloemen in een doos?

Een pakketje verzenden via een postbezorger is heel eenvoudig maar een bloemetje versturen per post? Dat is toch wel een uitdaging, zeker als het over een grotere afstand moet reizen. Door samen te werken met bloemisten in heel Nederland is het mogelijk om van Amsterdam tot in Zierikzee verse boeketten te leveren. Je krijgt dus niet een platte doos met bloemen die al verwelkt zijn bij aankomst maar gegarandeerd een frisse bos zoals een bruidsboeket of topbloemen voor een verjaardag. Kijk zelf in de webshop of breng een bezoek aan de winkel. Thuis in een vaas zien ze er net zo prachtig uit als op het plaatje!

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0