Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Met een grote bos bloemen maak je iemand gelukkig. Je kunt alleen niet zomaar van van Enschede naar Leiden rijden om een boeket af te geven. Je kunt ook een bloemetje versturen per post. Hoe is dat eigenlijk mogelijk met fragiele bloemen? Je kent wellicht diensten als Fleurop bezorgen, daarnaast kun je ook terecht bij de bloemist in Leiden. Zelfs als de ontvanger in Groningen of Maastricht woont! De opties voor de bloemenservice in Nederland vind je op deze pagina.

Bloemetje versturen per post

Hoe werkt een bloemetje versturen per post? De meest eenvoudige manier is een boeket bloemen kopen, daar een foto van maken en deze foto even appen naar de ontvanger. Dat is snel en simpel maar natuurlijk niet echt persoonlijk. Als de persoon die jij bijvoorbeeld een bos topbloemen voor een verjaardag wilt geven niet in de buurt woont dan is het mogelijk om een beroep te doen op de bloemist Leiden. Daar kun je in de winkel of online een mooi boeket bestellen die bezorgd wordt op ieder adres in Nederland. Voordat we in detail treden zijn hier enkele opties voor verzending:

Droogbloemen of kunstbloemen

Dit is een een doe-het-zelf oplossing. Stuur droogbloemen of kunstbloemen netjes verpakt in een doos. Dat is niet echt een frisse bos vers gesneden bloemen maar wat betreft houdbaarheid is dit een optie. Als je de geur mist dan kun je wat potpourri in de doos doen. Sluit de doos goed af, anders ruikt de bestelwagen van de bezorger dagenlang naar de potpourri!

Houdbare bloemen

Er zijn winkels die een pakje rozen per brievenbus opsturen. Dit soort producten bestel je doorgaans niet bij een professionele florist maar bij een shop met geschenken voor diverse gelegenheden. Denk aan een verjaardag, bij ziekte of misschien wel secretaressedag. Zolang de stengel niet is afgesneden en de temperatuur een beetje meezit kun je zo een leuk bloemetje versturen per post. De ontvanger zal nog wel zelf de bloemen in een vaas moeten zetten.

Boeket laten bezorgen

Onze favoriet is echter bloemen bezorgen. Als de ontvanger in de buurt van Leiden woont dan is het heel eenvoudig. Als je voor 13.00 bestelt dan wordt het boeket diezelfde dag samengesteld. Bloemen bezorgen vandaag is dan een optie in Leiden en randgemeenten. Maar daar houdt het niet op. Het is namelijk mogelijk om door heel Nederland boeketten te laten bezorgen. Ook als de verzender of ontvanger niet in de buurt van Leiden woont. Hoe werkt dit?

Je kunt vandaag een plant bestellen die morgen in huis is. Het boeket wordt niet in een pakje met de postbezorger meegegeven maar er zal een lokale bloemist zorg dragen voor jouw bestelling. Door samen te werken met andere specialisten door het land is het mogelijk om snel de mooiste boeketten te bezorgen aan huis.

Woont de ontvanger in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude? Dan zorgt Bloemist de Lange voor de levering. Als je wilt weten wat er precies mogelijk is en wanneer er bezorgd wordt neem dan contact op voor meer informatie.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0