Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

“Wat een mooie bloemen maar jammer dat jullie alleen in Leiden een winkel hebben.” Het is een opmerking die Bloemist de Lange regelmatig te horen krijgt. Voor iedereen die van bloemen houdt en graag bij de bloemist uit Leiden wil bestellen is er goed nieuws; er is nu een centrale bloemenservice in Nederland waar je gebruik van kunt maken. Zo bestel je heel eenvoudig ergens vanuit Nederland met bezorging waar jij dit wilt. Een bloemetje versturen per post was nooit eerder zo eenvoudig én leuk!

Bloemenservice Nederland

Verhuizen betekent nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken. Het betekent ook afscheid nemen van je vertrouwde omgeving en de lokale winkels waar je altijd zo graag kwam. Als je eindelijk een leuke florist hebt gevonden in Leiden dan kun je na een verhuizing niet zomaar eventjes binnen wippen. Gelukkig is er de optie voor bloemen bezorgen in Leiden, de randgemeenten én met een bloemenservice in Nederland. Laten we beginnen met de lokale bezorging. Als je namelijk voor 13.00 bestelt dan zal jouw bestelling dezelfde dag nog bezorgd worden in:

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Voorschoten
  • Zoeterwoude

Kom je er vandaag pas achter dat het secretaressedag is, of is die verjaardag vanwege alle drukte door je hoofd geschoten? Als je op tijd bestelt dan is bloemen bezorgen vandaag nog mogelijk! Neem voor vragen direct contact op met Bloemist de Lange.

Nederland is groter dan Leiden

Als je jarenlang een winkel hebt in Leiden dan lijkt het op een gegeven moment dat de rest van de wereld niet meer bestaat. Het is daarom goed om af en toe naar buiten te stappen en de wijde wereld te verkennen. Het internet is hiervoor een uitstekend platform. Als je een grote bos bloemen voor klanten in de winkel kunt verzorgen waarom dan niet dezelfde dienstverlening aanbieden elders in het land? Een logische vraag met een eenvoudig antwoord; bloemen bezorgen is best lastig. Een bloemist die kwaliteit wilt leveren kan het zich niet veroorloven om zomaar even een boeket in een doos te stoppen en dit via de post te verzenden. Gelukkig kan Bloemist de Lange een bloemenservice in Nederland realiseren zoals Fleurop bezorgen dit bijvoorbeeld doet. Centraal gecoördineerd vanuit Leiden.

Snel bezorgen op afstand

Mensen verhuizen, permanent of tijdelijk. Je laat vrienden en familieleden achter en het contact verwatert een beetje. Trakteer eens iemand op een bos topbloemen voor een verjaardag of als er een bijzonder moment heeft plaatsgevonden. Ook als je zelf niet in staat bent om langs te komen kun je toch laten merken dat je aan ze denkt, waar ze ook wonen. Zo kun je een plant bestellen die morgen in huis is, gewoon thuis op je computer of op een terras via de webshop.

Wees gerust want de bloemenservice in Nederland geldt uiteraard ook voor klanten door het hele land met bezorging in en rond Leiden. Het is niet nodig om naar de winkel te komen, online regel je snel de bestelling. En als je vragen hebt dan bel je gewoon even. Zo is Bloemist de Lange niet alleen de bloemenzaak voor Leiden en omgeving maar voor heel Nederland!

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0