Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Wil je een boeket topbloemen voor een verjaardag later bezorgen? Er zijn zoveel opties waardoor een keuze maken een flinke uitdaging is. Laat je daarom adviseren door Bloemist de Lange in Leiden. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om even langs te komen bij de florist? Dan helpen we je op deze pagina alvast een eindje op weg. Zo bestel je snel een grote bos bloemen voor ieder verjaardagsfeest!

Topbloemen verjaardag

Een topfeest begint met topbloemen op de verjaardag. Er zijn boeketten voor een huwelijk, uitvaart, geboorte en allerlei andere gebeurtenissen maar een verjaardagsfeest is heel persoonlijk. Je kunt met secretaressedag nog voor een standaard bloemetje kiezen, met een persoonlijke boodschap op een kaartje. Maar voor een jarige wil je iets uitzoeken wat echt past bij die persoon. Heeft de ontvanger een favoriete kleur, hoe ziet het interieur eruit en waar wordt de feestvierder echt vrolijk van? Daarnaast wil je vermijden dat je bloemen geeft die de ontvanger niet mooi vindt of niet lekker vindt ruiken. Een geschenk is altijd beter als je even de tijd neemt om erover na te denken. Als je hulp wilt laat je dan gerust even adviseren door de bloemist in Leiden. Ook als je niet in de buurt woont kun je bellen of mailen.

Kies voor feestelijk

Er zijn boeketten met één kleur die mooi zijn, bij verjaardagen wordt echter vaker gekozen voor meerdere kleuren die direct een feestelijk tintje uitstralen. Je hebt immers geen slingers meer nodig als het boeket sprankelt met bonte kleuren. Ook met de vorm en het formaat van de bloemetjes is veel te doen. Je kunt gerust een bloemetje versturen per post via de bloemist. Als je kiest voor een ervaren specialist dan zal er geen geknakt takje tussen zitten.

Geef eens een veldboeket

Vaak kiezen klanten voor een meer klassiek design. Laat eens een veldboeket bloemen bezorgen met een heel speels effect. Met name jongere generaties en mensen die normaal gesproken niet zo van bloemstukken houden zullen een natuurlijk boeket met plukbloemen op prijs stellen. Dan houd je het luchtig en leuk zonder het ‘zware’ karakter van een klassiek boeket.

Bloemen en een cadeau

Je kunt bij Topbloemen een verjaardag boeket uitzoeken met een cadeau, bij Fleurop bezorgen is dit ook mogelijk. Denk aan een fles wijn of een doos chocolade. Kun je ook een persoonlijk geschenk laten bezorgen samen met de bloemen? Als je in Leiden of randgemeenten woont dan is dit zeker een optie, neem gerust even contact op voor de mogelijkheden. Wellicht wil je een gepersonaliseerd geschenk met de bloemen bezorgen vandaag. De selectie cadeaus via webshops is vaak wat beperkt en minder persoonlijk. Een bos bloemen een cadeau los van elkaar afgeven of bezorgen is ook een optie.

Topbloemen voor verjaardag in heel Nederland

Als de bloemen bestemd zijn voor een jarige in Leiden of omgeving dan kun je vandaag een plant bestellen die morgen in huis is. Als je op tijd besteld is dezelfde dag bezorgen zelfs mogelijk. Daar houdt de service echter niet op. Dankzij een groot netwerk van bloemisten kun je gebruik maken van de bloemenservice Nederland voor een landelijke dekking. Kijk direct in de webshop of neem contact op voor meer informatie.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0