Winkelwagen

Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Zonder bloemen kunnen bijen geen honing maken. Zonder bloemen zou het leven er ook een stuk saaier uitzien. De bloemist uit Leiden stelt de mooiste boeketten samen en levert ze aan huis door heel Nederland. Wil je graag een plant bestellen die morgen in huis is? Zelfs vandaag is mogelijk als je dit wilt! Wat je moet weten over bloemen of een bloemetje versturen per post lees je op deze pagina.

Waar komen bloemen vandaan?

Achter een grote bos bloemen schuilt een groots verhaal dat begint met kruidachtige en houten planten met kleurrijke juweeltjes aan de takken. Je kunt zeggen dat bloemen uit de natuur komen, dat is heel eenvoudig gesteld natuurlijk waar. Toch worden snijbloemen speciaal gekweekt voor de bloemenveiling met als doel een prachtige decoratie voor in huis mogelijk te maken. Dit geldt ook voor een veldboeket, deze natuurlijk ogende bloemen wordt niet zomaar even in de vrije natuur geplukt. In de eerste plaats omdat er zo geen controle is op de kwaliteit, daarnaast richt je de natuur schade aan door beschermde bossen leeg te plukken.

Wat doet een florist eigenlijk?

Er bestaan meerdere opleidingen tot bloemist. Uiteraard gaat het niet alleen om de kennis van theorie bij een florist, er is ook een scherp oog nodig voor boeketten met een goede verhouding en aanlokkelijke vormgeving. Dit is voor een deel ingegeven door standaard stijlen. Zo zijn er klassieke boeketten die symmetrisch van vorm zijn of juist moderne exemplaren die vanuit ieder hoek compleet anders ogen. Bloemschikken is mogelijk op maat of volgens standaard ontwerpen. Met name bij bloemen bezorgen is het wel zo prettig als het resultaat lijkt op het voorbeeld boeket in de webshop. Uiteindelijk is een bloem een natuurproduct waar variatie in mag voorkomen. Een goede florist zorgt ervoor dat ieder boeket voldoet aan standaard normen met een unieke flair per boeket.

Een boeket bloemen voor iedere gelegenheid

Je kunt jezelf een kleurrijk cadeau schenken, vaak bestellen klanten bloemen voor iemand anders. Bijvoorbeeld een boeket topbloemen voor een verjaardag. Dit is een heel ander boeket dan voor een huwelijk of bij herstel na een ongeval. Met een bloemetje bepaal je de sfeer. Het is uiteraard niet verplicht om je te beperken tot bekende feestdagen, het kan echter wel een uitstekende gelegenheid zijn om eens wat extra’s te geven. Wat denk je van secretaressedag? Zet iemand die het verdiend heeft in het zonnetje met een bloemetje!

Bloemen bezorgen wanneer het uitkomt

Daar sta je dan. Je wilde graag op het feestje komen maar je bent op het laatste moment verhinderd. Hoe kun je laten zien dat je er in gedachten toch een beetje bij bent? Laat je bloemen bezorgen, vandaag nog als je dit wilt. In de ochtend bestellen, het boeket bloemen wordt direct gemaakt en voor de avond wordt de bestelling afgeleverd op ieder adres. Bloemist de Lange biedt naast een lokale service ook een bloemenservice in Nederland. Kies ook ditmaal voor levering op dezelfde dag of op een ander moment, wat de klant het beste uitkomt. De ontvanger hoeft niet eens in de buurt te wonen van Bloemist de Lange in Leiden. Net als bij Fleurop bezorgen is het mogelijk om boeketten ook buiten regio Leiden te leveren.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0