Hulp nodig? Bel: 071 51 497 71

Voor 13:00 uur bestellen, is dezelfde dag GRATIS (lokaal) bezorgd

Wil je iemand een hart onder de riem steken maar kun je zelf geen bezoek brengen? Jouw aanwezigheid is uiteraard het mooiste geschenk maar een grote bos bloemen staat zeker op een solide tweede positie. Je hoeft er niets eens meer voor naar de bloemist te gaan. Het mag uiteraard wel, zo ben je welkom om te genieten van de geuren en kleuren bij Bloemist de Lange in Leiden. Maar als je niet in de buurt woont of even geen tijd vrij kunt maken laat dan een boeket bloemen bezorgen. In Leiden of waar dan ook in Nederland. Zo tover je een glimlach op ieders gezicht!

Hoe maak je een keuze?

Er zijn zeker tientallen soorten snijbloemen om uit te kiezen bij de florist. Hoe maak je een keuze? Wees gerust, veel mensen kiezen voor een standaard boeket en laten het werk verder over aan de expert in bloemschikken. Als je moeite hebt om een goede keuze te maken dan kom je met dit lijstje aan opties al een heel eind:

  • Is er een voorkeur voor symmetrisch (klassiek) of asymmetrisch (veldboeket)?
  • Is er een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, verjaardag of secretaressedag?
  • Kies je voor een uniforme kleur of liever een bonte verzameling aan kleuren?
  • Is een klein boeketje meer op zijn plaats of wordt het een groot boeket dat in het oog springt?

Geef bij bloemen bezorgen de kaders aan en laat de bloemist hier verder invulling aan geven. Zo blijft het een persoonlijk geschenk dat prachtig uit de verf komt.

Kun je bloemen laten bezorgen?

Een vers boeket bloemen kan zeker een week staan. Daarnaast duurt bloemen bezorgen bij de ontvanger niet langer dan zelf naar de bloemenwinkel gaan en vervolgens het boeket in eigen persoon afgeven. Zo kun je een plant bestellen die morgen in huis is. Bestel via de webshop of neem direct contact op met de winkel en geef jouw wensen aan. Een mooi gebaar hoeft echt niet veel moeite te kosten. Ben je zojuist op je werk gearriveerd en blijkt dat je die verjaardag helemaal vergeten was? Geen nood, laat de bloemen vandaag nog bezorgen mits je voor 13.00 bestelt. Dit is van toepassing op lokale levering in Leiden en omstreken, de rest van Nederland kan iets langer duren. Vergeet die teleurstelling van een tankstation boeket en geef een boeket topbloemen voor een verjaardag.

Hoe worden bloemen per post verzonden?

Bestellen in Leiden en bezorgen van Aalsmeer tot Zeewolde, hoe is het mogelijk? Er zijn twee methoden om dit te realiseren. Als eerste zoals het bij Fleurop bezorgen werkt; met lokale bloemisten die het dichtste bij de ontvanger gevestigd zijn. Zo zijn er diverse dienstverleners die het op deze wijze aanpakken. Een mogelijk minpunt kan zijn dat de service minder persoonlijk is. Een andere methode is via gekoeld transport bloemetje versturen per post. Als dit netjes wordt uitgevoerd dan zal het boeket fris en ongehavend de bestemming bereiken. Wil je meer weten over bloemen bezorgen? Neem dan contact op met Bloemist de Lange voor de bloemenservice Nederland. Zo geniet je van een persoonlijke aandacht met een landelijk dekkende service.

GRATIS lokale bezorging

Gratis in de Leidse regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude)

Bezorging in heel Nederland

Wij bezorgen ook buiten Leiden in heel Nederland tegen een vast tarief van 6,95 per bestelling

7 dagen versgarantie

Dagverse bloemen blijven normaal 7 dagen staan. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op.

100% Veilig afrekenen

iDEAL / MasterCard / Visa / AMEX / Apple Pay / PayPal / Klarna / Bancontact/ SEPA / KBC / Belfius

0